PRODUSE

 

TIPURILE B-C-D

Veți găsi pe site-ul nostru o selecție largă de fântâni atent proiectate, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și livrate prefabricate, precablate, gata de instalare.

Cea mai bună parte o reprezintă faptul că acestea oferă toate tehnologiile noi, cum ar fi iluminarea cu LED-uri și un set de funcții la îndemână ce vă vor face viața mai ușoară. Instalarea este simplă şi rapidă, fără a necesita experiență sau abilități speciale – nu trebuie decât să scoateţi sistemul din ambalaj, să îl introduceţi  în bazin și  să conectaţi cablurile.

Indiferent cât de complex este modelul fântânii pe care îl alegeți, am simplificat procesul de instalare cât mai mult posibil, economisindu-vă bani, timp și efort. Corpurile de iluminat cu LED provin direct din uimitoarea serie TheSmartLED și toate modelele sunt livrate cu lumini RGB standard care creează o secvență RGB autonomă fără a fi nevoie de un controler. Desigur, puteți conecta corpurile de iluminat la un controler RGB pentru a le controla sau puteți comanda și fântâna dvs. cu iluminare de culoare albă (rece sau caldă). Opțional, toate modelele de fântâni pot fi comandate cu corpuri de iluminat convenționale, cu halogen.

Majoritatea sistemelor de fântâni sunt realizate din oțel inoxidabil de calitate superioară (duzele sunt din alamă, nichelate). Toate modelele din seria C&D sunt echipate cu picioare telescopice, reglabile, cu 20cm înălțime, pentru instalare și nivelare precisă.

Pompele care dau viață acestor fântâni sunt fabricate din oțel inoxidabil de către Grundfos, găzduite în filtre din oțel inoxidabil pentru o funcționare eficientă, fiabilă și mai sigură. Modelele standard sunt echipate cu pompe submersibile, dar puteți comanda orice tip cu pompe uscate. În cele din urmă, există o gamă largă de accesorii profesionale, pentru a profita la maximum de fântâna dumneavoastră, cum ar fi panouri de control de bază sau avansate, sisteme de control al vântului, controlul nivelului apei, cutii de joncțiune din oțel inoxidabil și fantasticul controler FCU.

Oricât de largă ar fi gama acestor modele de fântâni, ne concentrăm în primul rând pe modele speciale de fântâni de orice scară și oferim suport complet în fiecare fază, de la proiectare și consultanță până la fabricare și instalare. Ne puteți contacta oricând pentru a vă proiecta fântâna unică.

 
B133
B248
C114
C115
C116
C117
C123
C133
C134
C135
C136
C138
C153
C154
C155
C156
C225
D104
D115
D117
D123
D125
D135
D138
D304
D320
D327
D340

© Copyright 2023 Garden Systeme | WAcademy.ro

×

Cart