PRODUSE

 

Va multumim ca ati apelat la serviciile de consultanta oferite de Garden Systeme !

Cu o experienta de peste 15 ani, specialistii firmei Garden Systeme va pot oferi consiliere cu privire la proiectarea, constructia si intretinerea iazurilor. Orice proiect poate deveni realitate, iar consultantii nostri va vor ajuta sa evaluati fezabilitatea construirii unui iaz, conform unui plan, care sa corespunda nevoilor si bugetului dumneavoastra. De asemenea, expertii nostri va pot da sfaturi cu privire la tipurile de plante, pesti, pasari ce isi pot avea habitatul in iaz. Pasi de urmat :
  1. Accesati PROIECTE . Portofoliul nostru include o varietate de iazuri, ce indeplinesc cele mai inalte standarde. Daca aveti un proiect personalizat pentru iazuri si doriti sa obtineti un pret, va rugam sa trimiteti schitele sau proiectul pe adresa: gardensysteme@gmail.com. si un reprezentant va va raspunde in cel mai scurt timp.
  2. Pentru achizitionarea echipamentelor si produselor de intretinere a iazurilor, accesati aici site-ul: gardensysteme.ro .
  3. Pentru alte sfaturi cu privire la cele mai bune materiale de constructie a iazului, sau pentru orice problema de consultanta, va rugam sa trimiteti un mail pe adresa gardensysteme@gmail.com. sau sa sunati la telefon 0741145708 si un consultant va va raspunde in cel mai scurt timp.

© Copyright 2023 Garden Systeme | WAcademy.ro

×

Cart