PRODUSE

 

Hidroizolatii

Va multumim ca ati apelat la serviciile de consultanta oferite de Garden Systeme !

Cu o experienta de peste 15 ani, specialistii firmei Garden Systeme va pot oferi consiliere cu privire la proiectarea, constructia si intretinerea fantanilor arteziene, iazurilor,etc. 

Cand vine vorba despre impermeabilizare, avem experienta in utilizarea unor varietati de tehnici si materiale, precum membrana EPDM, ce nu dauneaza mediului, fiind sigura pentru plante si pesti. Are, de asemenea, flexibilitate ridicata si este rezistenta la temperaturi extreme. Orice proiect poate deveni realitate, iar consultantii nostri au grija la toate aspectele legate de hidroizolatie si de controlul eroziunii, pentru ca fiecare proiect sa fie finalizat conform cerintelor clientului.

Pasi de urmat :

  1. Accesati PROIECTE . Portofoliul nostru include o gama larga de proiecte, ce indeplinesc cele mai inalte standarde. Daca aveti un proiect personalizat si doriti sa obtineti un pret, va rugam sa trimiteti schitele sau proiectul pe adresa: gardensysteme@gmail.com. si un reprezentant va va raspunde in cel mai scurt timp.
  2. Pentru achizitionarea membranelor EPDM, accesati aici site-ul: gardensysteme.ro .
  3. Pentru consultanta, va rugam sa trimiteti un mail pe adresa gardensysteme@gmail.com. sau sa sunati la telefon 0741145708 si un consultant va va raspunde in cel mai scurt timp.

© Copyright 2023 Garden Systeme | WAcademy.ro

×

Cart