Va multumim ca ati apelat la serviciile de consultanta oferite de Garden Systeme !

 

Cu o experienta de peste 15 ani, specialistii firmei Garden Systeme va pot oferi consiliere cu privire la proiectarea, constructia si intretinerea unei fantani arteziene. Orice proiect poate deveni realitate, iar consultantii nostri va vor acorda toata atentia necesara, pentru a se asigura ca design-ul corespunde nevoilor si obiectivelor estetice ale fiecarui client.

Pasi de urmat :

  1. Accesati TIPURI FANTANI, unde o gama larga de modele va stau la dispozitie.
  2. Accesati PROIECTE . Portofoliul nostru include o varietate de fantani arteziene, ce indeplinesc cele mai inalte standarde. Daca aveti un proiect personalizat pentru fantani publice, rezidentiale, etc. si doriti sa obtineti un pret, va rugam sa trimiteti schitele sau proiectul pe adresa: gardensysteme@gmail.com. si un reprezentant va va raspunde in cel mai scurt timp.
  3. Pentru achizitionarea echipamentelor si produselor de intretinere a fantanilor, accesati aici site-ul: gardensysteme.ro .
  4. Pentru alte informatii legate de reabilitarea fantanilor sau pentru orice problema de consultanta, va rugam sa trimiteti un mail pe adresa gardensysteme@gmail.comsau sa sunati la telefon 0741145708 si un consultant va va raspunde in cel mai scurt timp.
  5.  

© Copyright 2023 Garden Systeme | WAcademy.ro

×

Cart