Iazurile ornamentale reprezintă oaze de linişte şi elemente importante de design pentru gradină. La fel de importante sunt şi din punct de vedere ecologic. Asociat cu un şezlong, iazul are un rol important în relaxare şi oferă multe posibilităţi de a savura şi mai mult timpul de acasă.

În ultimii ani s-au construit mii de iazuri pentru grădină. Ceea ce era rezervat pentru elită, poate fi acum admirat de oricine. Oamenii au realizat frumuseţea iazurilor de grăină şi a cascadelor şi au înţeles că işi pot transforma grădinile în sanctuarele lor private. S-a dovedit că sunetul apei curgând are un extraordinar efect de calmare.

Un iaz bine construit şi întreţinut nu va crea doar o ambiantă plăcută în curtea dumneavoastră ci va atrage şi mici animale, păsări, fluturi şi alte insecte colorate.

Iazurile pot fi construite într-o mare varietate de stiluri, mărimi şi forme. Ele pot fi înconjurate de pietre, iarbă sau flori. O cascadă pe marginea iazului şi câteva lumini pentru a o pune în valoare pot constitui elementele potrivite pentru propria oază de relaxare.

Garden Systeme vă oferă toate echipamentele pentru construirea şi întreţinerea iazului perfect. Cu o gamă variată de produse, de la pompe şi lămpi subacvatice, până la lumini şi duze, sisteme de filtrare şi soluţii de tratare a apei, Garden Systeme vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta să obţineţi colţul de relaxare pe care vi-l doriţi.

Folie EPDM

folie EPDM pentru iazuri şi cascade

folie-edpm

Pompe

pentru fântâni, jocuri de apă, filtre şi cascade

pompe-icon

Filtrare

kituri complete, lămpi uv, skimmere

filttrare-icon

Iluminat

lumini şi generatoare ceaţă

iluminat-icon

Accesorii

furtune, prize de grădină, încălzitoare iaz

Accesorii Iaz

Întreţinere

substanţe pentru iazuri ornamentale

intretinere-icon