Apa poate insufleți apa și mintea multora dintre noi. Ea lucrează în mod surprinzator eliberând, limpezind și fluidizând gândurile noastre. Pe lângă o gama diversificată de fântâni arteziene și componente (piese de schimb) vă oferim posibilitatea interpretarii și personalizarii propriilor idei în materie de fântâni arteziene publice, fântâni arteziene pentru parcuri, fântâni arteziene de gradină și fântâni arteziene de interior.

Parcursul stabilit împreună cu noi pentru realizarea unui proiect sau a unei amenajari acvatice este consiliat de o echipa de profesioniști cu experiență în amenajarea fântânilor arteziene. Trebuie doar sa ne dați detaliile deja cunoscute, iar noi vom ști ce avem de fâcut pentru a da formă gândurilor dumneavoastră pentru realizarea fântânii arteziene mult visate. Scopul nostru în astfel de proiecte este de a face un grandios spectacol de artă, lumini și sunet aflat în armonie totală cu așteptarile dumneavoastră.

Garden Systeme, împreună cu cei mai importanți furnizori din acest domeniu, vă pune la dispoziție o gamă largă de echipamente și componente pentru fântâni arteziene.

În dicţionar, fântâna arteziană este definită ca o fântâna din care apa ţâsneşte în sus, realizată prin mijloace artificiale, cu scop decorativ. Dar oamenii au înţeles că este mai mult decât atât. O fântână arteziană dă forma apei şi sunetul acesteia, oferă calm, serenitate şi linişte lumii agitate de astăzi.

De secole, europenii s-au bucurat de frumuseţea fântânilor arteziene în pieţele publice, dar şi în grădinile private. Astăzi, fântânile arteziene îşi iau locul de drept, ca formă de artă în parcurile orăşneşti, pieţe şi clădiri. Oricine se poate bucura acum de sunetul plăcut al picăturilor de apă.