Iazuri ornamentale

În ultimii ani s-au construit mii de iazuri pentru grădină. Ceea ce era rezervat pentru elită, poate fi acum admirat de oricine. Oamenii au realizat frumuseţea iazurilor de grăină şi a cascadelor şi au înţeles că işi pot transforma grădinile în sanctuarele lor private. S-a dovedit că sunetul apei curgând are un extraordinar efect de calmare. Mai multe aici.

Folie EPDM Pompe Filtrare Iluminat Întreţinere

pompe-tehnica

Fântâni arteziene

În dicţionar, fântâna arteziană este definită ca o fântâna din care apa tâsneşte în sus, realizată prin mijloace artificiale, cu scop decorativ. Dar oamenii au înţeles că este mai mult decât atât. O fântână arteziană dă forma apei şi sunetul acesteia, oferă calm, serenitate şi linişte lumii agitate de astăzi. Mai multe aici.

Tipuri fântâni Duze Pompe Iluminat Întreţinere

fantani arteziene

Cascade şi fântâni decorative

Cascadele sunt elemente de decor ce oferă dinamism interioarelor unde sunt amplasate şi reprezintă întotdeauna un punct de atracţie.
Orice spaţiu îşi poate găsi acum funcţionalitatea prin decorarea sa cu elemente Felssysteme: cascade de colţ, de perete, basoreliefuri, placări cu stâncă, vase decorative pentru flori, mobilier de epocă. Mai multe aici.

cascade

Hidroizolaţie

Membrana EPDM - un cauciuc sintetic realizat de către firma Giscosa España - este, în prezent opţiunea cea mai avantajoasă şi mai optimă atunci când avem de executat lucrări de hidroizolaţii, fie că este vorba despre izolarea de iazuri, bazine şi alte recipiente mai mici sau mai mari de apă, fie că se doreşte hidroizolaţia acoperişurilor de clădiri. Mai multe aici.

Piscine ecologice Bazine şi canale de irigaţii Bazine Dejecţie Lacuri Acvacultură

hidroizolatie